Weekendje weg

Weekendje weg, echt zo een Nederlands begrip. Maar wij Hollanders houden van onze weekendjes weg, en daarom wordt  een last minute weekendje weg steeds meer online verkocht.
Gezellig alleen, met je vriendin, je vrouw, het gezin of een groep vrienden neen weekendje weg is een prima tijdsbesteding. En een last minute weekendje weg heeft vaak een berg aan ervaringen en leuke foto’s en leuke verhalen voor achteraf.
Een last minute weekendje weg is eigenlijk niet meer dan een leuk plan, na je werk vrijdag reizen, kleine rugzak met wat kleding mee, het hele weekend genieten en zondagavond weer thuis zijn.

Last minute weekendje weg ideeën

Vaak hoeven we niet ver weg van huis te gaan om een leuk weekendje weg te hebben. Een weekend op de camping of op de boerderij kan heel aangenaam zijn, echter de meesten van ons willen iets meer luxe. Gelukkig ligt Nederland bezaait met leuke hotels en hostels of tegenwoordig de Bed-and-Breakfast. Heerlijk slapen in een goede en nieuwe omgeving en ‘s morgens een heerlijk ontbijt en dan weer op ontdekking uit.
Een kasteel, de duinen, de eilanden, een festival, een speurtocht, een theater voorstelling, de Limburgse heuvels, een stedentrip, een pretpark, de skibaan, een musical zijn allemaal ideetjes om een goed last minute weekendje weg mee te vullen.

last minute weekendje weg

Weekendje weg tips

Maak niet te veel plannen vooraf. Plan je reis en plan waar je zult overnachten. Al het andere valt vanzelf wel op zijn plaats, dat hoort ook bij het ontdekken van de nieuwe streek.
Neem niet teveel bagage mee. U heeft geen twee tubes tandpasta nodig. Waar u ook bent er is altijd wel een winkeltje te vinden. Beetje kleding, en schoon ondergoed, u bent maar voor een dag of twee op pad. Minder bagage is ook minder rompslomp.
Plan eens een alternatief vervoer. Laat de auto staan en kies wat uw opties zijn.

Naar het buitenland(?)

Een last minute weekendje weg hoeft zich natuurlijk niet tot Nederland te beperken. Net buiten onze grenzen zijn geweldige vakantie weekendje te ontdekken, steden trips naar België, Luxemburg of Duitsland zijn goed te doen. En wat denkt u van Engeland, de overtocht is maar enkele uren, en u kunt de auto of fiets meenemen.

Vliegen…

De budget airlines als Ryan Air en GermanWings hebben het vliegen binnen Europa echt mogelijk gemaakt, en dit is natuurlijk ideaal voor een last minute weekendje weg. Even een weekendje naar Ibiza, Rome of Madrid ligt nu binnen de mogelijkheden van elke avontuurlijke reiziger. Een last minute weekendje weg boeken is een belevenis apart, en de voorpret is vaak al erg leuk.

Top 5 aanbieders last minute weekendje weg

Plaats Logo Beoordeling Beschrijving Links
1 “gespecialiseerd in goedkope weekendjes en hotelovernachtingen” Site bezoeken
Meer lezen
2 “marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen” Site bezoeken
Meer lezen
3 “Vind de beste hoteldeal in de Benelux, Duitsland & Frankrijk” Site bezoeken
Meer lezen
4 “meer dan 350 bungalowparken met hoge kortingen” Site bezoeken
Meer lezen
5 “Bied mee op uw hotelvakantie!” Site bezoeken
Meer lezen